سلام من ٢٣سالمه ميشه منو راهنمايی كنيد

من ٧ سال با يک پسر رابطه داشتم تو اين مدت خيلی باهام مشكل داشتيم اون زود زود بی خبر ميشه و ولم ميكنه بعد ميره با فرد دیگه ای دوست می شه يک مدت دوست ميشه و بعد كه سير شود فيلش ياد هندستون ميكنه من چيكار كنم الان ٤ ماه جدا شديم و فشار اورده كه تهديد ميكنه و ميگه من بايد فقط با اون باشم و قصدش ازدواج چيكار كنم به نظر شما 😔😔😔

از زندگيم چيزی نفهميدم

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٣ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

دوست عزیزم سلام، تصمیم به ازدواج نیاز به آمادگی هایی در جنبه های مختلف داره که بعد عاطفی و تعهد عاطفی  فقط یکی از ابعاد هست که به نظر میرسه شما با گذشت زمان زیادی از ارتباط در این بعد به سطح قابل قبولی نرسیدید، به گفته خودتون مشکلات زیادی هم داشتید که بهتره دلایل اونها و دلیلتون برای ادامه دادن ارتباط رو بررسی کنید، اگر احساس میکنید این موضوع با گذشت زمان به کلاف سردرگم تبدیل شده توصیه میکنم قبل از هر اقدام جدی برای ادامه رابطه از یک مشاور متخصص کمک بگیرید و به بهای تهدید یا فشار تن به ازدواج ندهید.موفق باشید