سلام، ميشه كمكم كنيد چطورى جاى خواب پسر ٩ ماهم رو عوض كنم ؟ ممنون 💕

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٥ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام و درود
دوست عزیز جدا کردن جای خواب کودکتون رو باید از سنی اغاز کنید که امادگی روانی این مسیله را داشته باشد، بنابراین اول کودکتون رو بررسی کنید که تحت فشار روحی نباشد مخصوصا اینکه در شروع دوره اضطراب جدایی است و در صورت اقدام برای شروع اول شما در اتاق کودک و کنار تختش بخوابید بعد کم کم ازش فاصله بگیرید، نه اینکه کودک رو از اتاق خواب خودتون بیرون ببرید
اول خاطرات قشنگ رو و تداعی های قشنگ رو در اتاق کودک بسازید و بعد تنهاش بذارید