سلام،من در هفته 34 و 2 روز بارداری هستم(از آخرین پریود)

امروز صبح تو دستشویی احساس کردم چیزی به لباس زیرم چسبیده،بررسی کردم دیدم یک ترشح قهوه ای روشن چسبناک به اندازه تقریبا یک یا دو بند انگشت هستش. بعد از اون احساس سوزش کمی در ناحیه واژن دارم،حرکات بچه به نظرم مثل همیشه است

دیروز صبح یکبار احساس درد تو ناحیه شکم داشتم،عصر هم یکم کار نیمه سنگین داشتم،که خستم کرد و درد بالای کمر و زیر دنده ها داشتم.

آیا چیز نگران کننده ای هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام

این سوال را نمی توان به صورت غیرحضوری جواب داد. اما ممکن است نشان دهنده زایمان زودرس شما یا ترشح واژن به دلیل عفونت باشد.

بهتر است ویزیت شوید؛ تا احتمال زایمان زودرس رد شود.