سلام من ١٠ مهر مهريمو گذاشتم اجرا و احضاريه رفت درب منزل همسرم ،بعد از چه مدتی دادگاه شروع ميكنه به انجام پرونده من؟ و مراحل پرداخت مهريه رو بگين ممنون

اينم بگم شوهرم بيكاره و دو ساله عقديم و باكره هستم با اين وضعيتی كه داره پرداخت به چه شكل ميشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٣ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام

وقت رسيدگی بستگی به شعبه رسيدگی كننده و شرايط ابلاغ به طرف دارد، مراحل آن بطور خلاصه عبارتند از : تعيين وقت رسيدگی، شركت در جلسه، صدور حكم، صدور اجرائيه، (احتمالا ارائه دادخواست اعسار يا تقسيط مهريه از ناحيه زوج)، تشكيل پرونده اجرايی، معرفی اموال (بغير از مستثنيات دين) يا درخواست صدور برگ جلب (در صورت عدم تقسيط مهريه و يا نپرداختن پيش قسط يا اقساط مقرر)

موفق باشيد.