سلام  خسته نباشید. من 2 هفته پیش واکسن 1 سالگی پسرم و زدم برای وزنگیریش گفتند کمبود وزن داره وزن تولدش3.500بود اما 1 سالگیش 8.800گفتن باید 10کیلو باشه.شیرخشک نان 3 بهش میدم اما نمیخوره شیر پاستوریزه هم بهش میدم نمیخوره اصلا ولی غذا خیلی میخوره، دستشویی بزرگ هم صبح تا شب 4 بار میکنه تحرکشم خیلی زیاده.از موقعی که گفتن کمبود وزن داره صبحانه ها ارده شیره با خامه قاطی میکنم بهش میدم یک روز درمیان هم سیب زمینی اپز و تخم مرغ بهش میدم. به نظر شما غذایی که برای اینکه وزنش تاماهه دیگ 10کیلو بشه چی پیشنهاد میکنین چون ماهه دیگه وزنگیری داره گفتن باید 10کیلو بشه. ممنون میشم واقعا راهنماییم کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
دوست عزیز کودک بعد از یک سالگی می تواند غذای سفره بخورد. غذاهایش را مقوی بپزید. انواع گوشت و حبوبات و میوه و سبزیجات تازه در برنامه غذایی بگنجانید. وعده های غذایی کامل و میان وعده نیز داشته باشد. از مغز ها بصورت پودر شده و آبمیوه تازه در میان وعده استفاده کنید. در صورتیکه که وزن گیری خوب نداشت باید به پزشک مراجعه کنید تا علت بررسی شود.