با سلام و خسته نباشید دختر هستم متولد 70 دانشجوی پزشکی(آخراشم) بدون سابقه نامزدی و....خواستگاری دارم مهندس مکانیک و کارمند و متولد 62

من بخاطر اختلاف سنیمون نمیدونم آشنایی و خواستگاری ایشونو قبول کنم یا خیر

لطفا راهنمایی بفرمایید؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام و احترام. دوست عزیزم اگرچه موضوع اختلاف سنی در ازدواج مسئله مهمی ست اما با توجه به شخصیت افراد و ویژگی هایی که انسان ها را منحصر به فرد میکند میتواند متفاوت باشد.  با توجه به نظر روانشناسان به طورمتوسط فاصله سنی 4 تا 8 سال فاصله سنی مناسب و ایده عالی ست. پس نگران نباشید. موفق باشید.