سلام من دو ماه که پریود نشدم آزمایش بتا منفی بود آمپول پروژسترن هم زدن یکبار دوتا بعد از دو هفته دوباره 3 تا آمپول زدم الان دو هفته است که باز پریود نشدم 37 سالمه ذخیره تخمدانی هم کمه در واقع دچار یائسگی زودرس شدم  آیا هنوز امید به بارداری من هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن 37 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام.

بهتره آزمایشات دیده شود.

اگر ذخیره بسیار کم و FSH بالای ۲۰ دارید و تشخیص یائسگی داده شده، متاسفانه امکان بارداری ندارید