علت درد واژن در بارداری

باسلام،طبق آزمایش غربالگری که در هفته 12 انجام دادم،مشخص شد که جفت کامل پایین است باتوجه به این مسئله اغلب موقع بیدار شدن از خواب در هنگام صبح دردی را در ناحیه واژن احساس می کنم که همین درد باعث بیدار شدنم از خواب میشه آیا این درد مربوط به پایین بودن جفته؟ یا اینکه مربوط به بزرگ شدن رحم؟درد زیر دل ندارم فقط در قسمت دهانه واژن احساس تیر کشیدن می کنم. در ضمن اندازه سرویکس در این هفته نرمال بود باتوجه به اینکه در بارداری قبلی سرکلاژ انجام دادم آیا ربطی به سرویکس داره؟ باتشکر

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام.

تمامی مواردی که مطرح کردید میتواند علت درد باشد.

برای اطمینان از لزوم سرکلاژ مجدد باید سونو واژینال برای طول سرویکس را تا هفته۲۰ هر ۲ هفته تکرار کنید