همسرم مرا نمی خواهد

سلام خسته نباشید من و همسرم قبل از عروسی عاشق هم بودیم بعد از چند وقت گذشت باردار شدم همسرم با دختر عمویش دوست شدند الان هشت ساله تازه به من میگه من ازت بدم میاد تو رو نمیخواهم الان دو تا بچه دارم داییش مثلا روانشناسه هی مگه ولش کن زنتو یکی دیگه البته زن داییش با دایی مشکل داره دارم دیوانه میشم کمک کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خونه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام و احترام. دوست عزیزم اطلاعاتی که دادید خیلی ناقص است.
لطفا با همسر خود صحبت کنید و علت را جویا شوید. بگویید که قبل از تصمیم باید با یک مشاور صحبت کنیم ودر اولین فرصت از یک مشاوره حضوری کمک گیرید که اگر هنوز امکانی برای نجات رابطه تان هست مشاور این شرایط را فراهم آورد.اگر همسرتان نیامدند خودتان تنها مراجعه فرمایید و از راهنمایی های لازم جهت ترمیم رابطه و حل مشکل یا سازگاری با شرایط جدید بهره ببرید.موفق باشید.