درمان ریفلاکس کودک نه ماهه

سلام و خسته نباشید لطفا راهنماییم کنید کودک یکساله ام مبتلا به رفلاکس و حساسیت به تمام لبنیات و گوشت گاو و کنجد و سویا حتی تمام روغن ها رو هم باید چک کنم که سویا نداشته باشه.دکتر میگه موز و خرما و تخم مرغم مناسب نیست.الان موندم که چی بهش بدم بخوره حبوبات هم نمیخوره.تو سوپش سبزیجات میریختم که متاسفانه دیگه سوپ دوست نداره الان غذاش شده یک نصفه موز چند قاشق برنج و یک تیکه کوچیک مرغ یا گوشت گوسفند .خیلی دغدغه و نگرانی دارم کوتاهی نکنم و از لحاظ تغذیه دچار کمبود نشه الان یکسال و دو ماهشه وزنشم نه کیلو هست.آهن و شربت ویتامین هم میدم بهش. خواهش میکنم عاجزانه کامل راهنماییم کنید چه پیشنهادی دارید با توجه به مشکل پسرم ..

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

اولا از کجا میدونید که به این مواد که گفتید حساسیت داره؟
یا ( با احترام به پزشک معالجتان) پزشکتان از کجا میدونید که بچه شما به این غذاها حساسیت داره.

حساسیت به مواد غذایی یک چیز است و ریفلاکس یک چیز دیگر.

مسلما توصیه پزشک شما این بوده که گوشت گاو و لبنیات گاوی ممکن است باعث تشدید علائم ریفلاکس بچه شود. اگر اینگونه است هم لبنیات را و هم گوشت را میتوانید با نوع غبرگاوی( گوسفند، شتر..) جایگزین کنید.

خرما و زرده تخم مرغ منعی برای مصرف ندارند.
وزن کودک شما برای ١۴ ماه کمه.

احتمالا عاملی علاوه بر ریفلاکس در کمبود وزن نقش داره. که نیاز به بررسی و احتمالا تجدید نظر در رژیمی که شما برایش در نظر گرفته آید دارد.