با سلام دختر دو ساله دارم به شدت شیطون و خرابکار طوری که خونه کسی نمیتونم برم فقط خونه مامانم میرم در خونه خودمون به حرفم گوش میده جایی میریم یا کسی میاد خونمون رفتارش عوض میشه اصلا حرف منو نمیشنوه انگار. دوست ندارم جلو بقیه سرش داد بزنم ولی خب اصلا به حرفم گوش نمیده که بیاد مثلا لباسشو عوض کنم و اطرافیان فکر میکنن من مادر قاطعی نیستم نمیدونم باید چه رفتاری داشته باشم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور تربیتی کودک و نوجوان

سلام.فرزند شما فقط دوسالش هست.سطح توقعتون را از فرزند دوساله کم کنید.سعی کنید بجای لجبازی و غر زدن و داد زدن از روشهای خلاق تربیتی استفاده کنید.مثلا لباسش را میخواهید بپوشونید.مسابقه بگذارید.هیجان ایجاد کنید و لباس پوشاندن را با بازی و هیجان همراه کنید.مطمئن باشید که او هم با هیجان به شما پاسخ مثبت خواهد داد.درضمن کنجکاوی او هم طبیعی هست.کنارش باشید.مهربان باشید باهاش.از فرصتها برای بازی و شناخت دنیای اطراف استفاده کنید.درقالب بازی اجازه بدید کنجکاویهاش ارضا بشن.وقت بیشتری از لحاظ بازی کردن و درکنارش بودن باهاش داشته باشید و در مادر بودن خلاق باشید.