عوارض مصرف قرص روکین

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 1263 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من 3 ماه که آی یو دیم را درآوردم الان با استفاده از قرص روکین جلوگیری میکنم ولی الان یک هفته بعد از پریودیم دل درد و کمر درد شدید گرفتم حتی سینه هامم درد میکنه خواهشا جواب بدبن علتش چیست

اطلاعات تکمیلی

سن 29 شغل خانه دار
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

دل درد و كمردرد شما ارتباطی به روكين ندارد ولي حساسيت پستان يكی از عوارض قرص است

تجربه شما

آخه هیچ وقت رابطه با احتیاط نداریم و همیشه کامل مایع را داخل رحمم میریزه برای همین نگرانم که نکنه باردار باشم پس علت درد کمر و شکمم چی میتونه باشه.

@فاطیما2

دوست عزیز نگران نباشید این دردها به علت تغییرات هورمونی ایجاد شده توسط قرص جلوگیری است واز عوارض قرص می باشد  اگر در زمان پریود خود شروع به مصرف قرص جلوگیری کرده اید احتمال باردار شدن با قرص جلوگیری  خیلی ضعیف است به شرط آنکه بسته قرص را کامل مصرف کنید در کسانی که برای بار اول از قرص جلوگیری استفاده می کنند فقط در ماه اول توصیه می شود که یک هفته جلوگیری طبیعی نیز داشته باشند با توجه به اینکه ماه اول مصرف قرص روکین در شما نبوده است احتمال بارداری خیلی ضعیف است موفق باشید