علت پریدن از خواب

با سلام و عرض ادب

میخواستم بدونم علت اینکه خیلی اوقات با حالت ترس و حتی لرزش شدید و ناگهانی از خواب میپرم چیست؟

(توضیحات اینکه متاسفانه یک کودک سی پی دارم و مشکلات زیاد دیگه هم دارم یعنی میتونه علتش همین حال روحی و تشویشات روانی باشه؟؟)

باتشکر

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام و احترام. بله دوست عزیزم قطعا همین طور است که خودتان فرمودید. این حالت ها نشان دهنده اضطراب و استرس و فشار های روانی ست که خارج از تحمل شماست. پس در اولین فرصت از یک مشاور زبده کمک بگیرید و حالتان را بهبود بخشید. موفق باشید.