سلام

من ۲ساله ازدواج کردم میخوام باردار بشم و دلم میخواد دختردار بشم و چون خیلی استرس دارم دنبال یه دکتر خوب و مهربون و متخصص هستم تا راهنمام باشه تا در راستای بارداری و بعد رسیدن به زایمان طبیعی اذیت نشم و استرسم را کم کنم چون برای فرزندم خوب نیست

من قاعدگی های دردناکی دارم و خونریزی شدید و کم خونی هم دارم

از طرفی قبلا یه عمل جراحی داشتم یه توده بدخیم تو سرم در امد که خدا به خیر گذشت ولی از سر اون سیستم ایمنی ام خیلی ضعیفه و دلم نمیخواد زمانی که ضعیفم اقدام به بارداری کنم میخوام با مشاوره و راهنمایی و تحت نظر دکتر اقدام کنم تا بتوانم جنسیت فرزندم رو وسلامتش رو تضمین کنم

ممنون میشم راهنمایی ام کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل کارمند اداری وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام دوست عزيز

اميدوارم در رسيدن به آرزوهای خود موفق باشيد🌺

رژيم خاصی برای تعيين جنسيت وجود ندارد

بعضی ها معتقدند خوردن غذاهای سرد توسط زن و شوهر همچنين مصرف گوشت مرغ و ماهی و لبنيات فراوان احتمال دختر را زياد ميكند ولی اين صحبت ها پايه علمی ندارد

توصيه ميشود قبل از اقدام به بارداری با جراح اعصاب خود مشورت كنيد