من‌ طبق lmp وقتی رفتم سونو برای تشخیص تشکیل قلب ۷ هفته و ۶ روزه بودم .ولی در سونو سن جنین من رو ۵ هفته و یک روز تشخیص داد و قطر ساک ۱۰ میلی متر بود . کیسه زرده و فتال پل هم دیده نشد و ضربان هم نداشت .و اینکه گفت الان طبیعیه و دو هفته دیگه باید تکرار کنی اگر ضربان نداشت مشکلی هست ...

من تنبلی تخمدان داشتم و با خوردن دوفاستون دوره هام ۲۷ روزه شده بودن .‌ همین ماه که باردار شدم داروی تحریک تخمک گذاری استفاده کردم ولی به تجویز دکتر امپول آزاد سازی نزدم . ممکنه تخمک من دیر آزاد شده باشه و درنتیجه لقاح دیر شکل گرفته باشه؟یعنی چنین چیزی اصلا امکان داره ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

در خانم هايی كه تنبلی تخمدان و قاعدگی های نامرتب دارند lmp ارزش زيادی در تعيين سن حاملگی ندارد

اگر خونريزی و درد شكم نداريد توصيه می شود سونوگرافی را دو هفته ديگر تكرار كنيد در اين زمان بايد جنين و قلب جنين ديده شوند