ورزش کردن با کمردرد

باسلام میخوام بدنسازی رو شروع کنم اما میترسم. دو مهره اخر دارن به هم نزدیک میشن البته هنوز به اصطلاح دیسک ندارم اما گاهی تورم اطرافش و درد دارم. درجا زیاد وایسم کمرم خسته میشه خلاصه نگرانم بدنسازی و دستگاه ها آسیب بزنن. تو پیلاتس هم هر حرکت کمرو نمیتونم انجام بدم......راهنمایی بفرمایید.

اطلاعات تکمیلی

سن 42 جنسیت زن شغل دبیر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور ورزشی و حرکات اصلاحی بدن

با سلام و وقت بخیر
با توجه به این که شما مستعد بروز آسیب های ستون فقرات هستید لذا باید تمرینات ورزشی خود را زیر نظر متخصص انجام دهید نه در باشگاه عمومی. هر حرکت اشتباهی می تواند به شما آسیب برساند لذا مواظب این موضوع باشید.
موفق باشید