قانع کردن همسر برای عروسی گرفتن

چطور همسرم را قانع کنم که برایم جشن عروسی بگیرد به نظر همسرم گرفتن جشن عروسی بسیار بی ارزش است و میگوید پولش را ندارم ولی من میدانم که به راحتی میتواند هزینه اش را جور کند تو روخدا کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام ممنون از اینکه ما را انتخاب کردید .
دوست عزیز این یک حسی هست که هر دختری آرزوی آن را دارد . من کاملا شما را درک می کنم . و این را هم می دانم که همسرتان راست می گوید به خاطر این همه هزینه زیاد کار سختی است . ولی می توانید از همسرتان بخواهید یک جشن کاملا کم هزینه با مهمان های محدود بگیرید و هزینه های بی خود را انجام ندهید .
موفق باشید .