درمان عفونت واژن در بارداری

سلام من هفته بیست و هشت بارداری هستم دچار عفونت واژن شدم ترشحاتم زرد و کمی بدبو هست و الان چند روزی خارش هم بهش اضافه شده باید چیکار کنم؟زیر دلمم گاهی تیر میکشه آیا به عفونت مربوطه؟اگه با محلول سرکه و اب شستشو بدم برای بچه مشکلی داره؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

توصيه می شود جهت معاينه از نظر احتمال زايمان زودرس به متخصص زنان مراجعه كنيد

جهت درمان ترشحات واژن در اين سن حاملگی بهتر است از اپليكاتور استفاده نكنيد و ازداروهای موضعی كه توسط متخصص تجويز مي شود استفاده كنيد و از پوشيدن شورت و شلوار تنگ خودداری كنيد