نگرانی بعد از فوت پدر

سلام حدود سه چهار هفته پیش پدرم رو متاسفانه از دست دادم با اینکه بیمار بودن ولی خیلی امیدوار بودیم بهبودی حاصل بشه فوت ایشون خیلی شوک بدی بود حالا غم از دست دادن پدر یک طرف و بحران هایی که خانواده رو دچار کرده یک طرف به عنوان مثال خواهر و برادر کوچیکترم دیگه حس و حوصله درس خوندن ندارند مادرم مدام میترسه که در آینده بعد ازدواج بچه ها چطور تنها میخواد زندگی کنه لطفا راهنمایی کنید من به عنوان فرزند بزرگتر چکار کنم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیزم

بابت اتفاقی که افتاده بسیار متاسفم

در این برهه زمانی به خودتون و خانواده فرصت دهید که هر کدام جای خود را پیدا کنند

اما مواظب باشید با حمایت افراطی ابر قهرمان خانواده نشوید که تمام مسئولیت ها بر عهده شما قرار بگیرید و خانواده تان به شما تکیه کنند

با هم همدلی داشته باشید

کارها و وظایف را تقسیم کنید

به جای همه اعضای خانواده حرص و جوش نخورید

حتی اگر نخواستند کاری انجام دهند مثلا همین درس خودندن مسئولیت و عواقب آن را برعهده خودشان بگذارید (همدلی کردن یا ترغیب برای رفتن به مشاوره کمک شما میتواند باشد ولی اینکه نگران باشید زورشون کنید تشر برید یا خیلی کمک کنید و التماس کنید) باعث میشه هم شما از زندگی جا بمونید هم اون ها یاد نگیرند چگونه از خودشون محافظت کنند.

امیدوارم با گذر زمان آرامش بیشتری در زندگیتون حکم فرما بشه و بتونید با عشق و همیاری هم فقدان و درد نبود پدر را قابل تحمل کنید🌹🌹🌹