سلام خانم دکتر ببخشید من این ماه اقدام داشتم،تقریبا یه هفته مونده به پریودیم ترشحاتی شبیه سفیده تخم مرغی دارم 4 روزه امکانش هست باردار باشم؟!

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بله احتمال بارداری وجود دارد اما نمی توان از روی علائم صد  در صد تشخیص بارداری را داد باید صبر کنید تا زمان پریود شما فرا برسد اگر تاخیر در پریود خود داشتید آن وقت تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید.