وابستگی به همسر

چیکار کنم خیلی به شوهرم وابستم. خیلی حسودم خودخواهم دوست دارم‌ شوهرم‌ فقط مال من باشه پیش من باشه همه چیزش مال من باشه بدون من هیچ کاری نکنه چکار کنم از این همه وابستگی خسته شدم زندگیمو از هم میپاشونه. زیاد بهش زنگ میزنم پیام میدم.  ۲ سال و خردیه عقدیم من ۱۹ سالمه شوهرم ۲۵

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و خانواده

سلام و وقت بخیر خدمت شما.این وابستگی میتونه ریشه در خانواده باشه یا خیلی به خانوادت وابسته بودی یا کم بود محبت بوده که الان اینجوری میخواد جبران بشه.سعی کن مستقل شدن یاد بگیری این که نیاز هست تنها باشی خیلی وقتا نیازه همسرته که با دوستاش باشه سرکار باشه و کارای شخصی و موارد دیگه شما اینجوزی باعث میشی مدام استرس داشته باشه که شما داری اذیت میشی سعی کن این حس کنترل کنی و اطمینان داشته باش همسرت برای شماست.