درد سینه و مشکل هورمونی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 174 بازدید 3 تبادل تجربه

من از بعداز تخمک گذاری سینه هام درد میگیره تا دو روز مونده به پریود یهویی خوب میشه دلیل ش کدوم هورمونه؟؟؟آیا  ضرر داره؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
تغییرات هورمونی علت آن است. از دستکاری آن پرهیز کنید و جهت معاینات بیشتر با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش

تجربه شما

سلام

اگر تاخیر پریودی ندارید، بی نظمی و یا خونریزی شدیدی ندارید و کیفیت آن مانند گذشته است جای نگرانی ندارد البته بعد از عمل آی وی اف گاهی سیکلهای سختی را تجربه میکنید که گذراست پس نگران نباشید. روز خوش

من دوبار عمل ای وی اف انجام دادم‌ یعنی دو‌سری آمپولای تخمکشی زدم، از اون موقع پریودم فقط لخته سیاهه، بنظرتون مشکلی هست؟

مرسی