سلام پسرم تقریبا یک سالشه تو جمع و مهمونی ها همش بغل من و باباشه و دوست نداره کسی اونو بغل بگیره یا باهاش بازی کنه اگه به زور کسی بغلش کنه سعی میکنه از دستش فرار کنه.

بچه ها که با هم بازی می کنند اون ها رو می بینه و میره سمتشون ولی زود بر میگرده همش اونا می بینه ولی می‌ترسه بره سمتشون

وقتی پیش من نشسته اگه کسی بازی کنه می خنده یا یک آهنگ بزارن می رقصه یا چیزی بهش بدن سریع میره تا بگیره

اینم بگم پسرم هفته 33 به دنیا آمد و تو دو ماهگی به خاطر عفونت ریه بستری شده‌ بود تو بیمارستان

آیا پسرم اوتیسم داره یا اضطراب جدایی و اینکه چیکار باید کرد

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور تربیتی کودک و نوجوان

سلام اضطراب جدایی از شش ماهگی تا 18 ماهگی طبیعی هست و همه چیزهایی که گفتید کاملا در فرزندتون طبیعیه
اگر نسبت به اسمش واکنشی نداره.اگر ارتباط چشمی با شما نداره.اگر هرچی باهاش بازی میکنید هیچ واکنشی نشون نمیده به اتیسم شک کنید.

تجربه شما

به اسمش واکنش می ده آدمو نگاه می کنه وقتی صدای پدرش از حیاط میاد میره سمت در حال بازی هم با هم می کنیم الان داره یاد میگیره بندازه داخل سبد یه چیزی رو