سلام دخترم يازده ماهشه ولى هنوز حتى سينه خیز  هم نميره فقط ميشينه تا كى فرصت داره؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل كارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی کودکان

سلام خدمت شما والد گرامی
لطفا اطلاعات کامل تری بیان بفرمایید تا بتونیم بهتون کمک کنیم
کودکان تا نه ماهگی باید سینه خیز می‌رفت البته بعضی از کودکان سینه خیز نمیروند و مستقیم وارد چهاردست و پا رفتن می‌شوند اما از میان سینه‌خیز و چهار دست و پا رفتن باید یکی را کسب کنند.
از عنوان سوال هم می توان گفت که شما دغدغه راه رفتن هم دارید کودکان تا ۱۸ ماهگی فرصت راه رفتن دارند.
اگر میخواهید خیالتان راحت شود به فوق تخصص مغز و اعصاب کودک یا یک کاردرمانگر کودک با تجربه مراجعه کنید.