عصبی میشم سریع و سر شوهرم داد میزنم از این رفتار متنفره صد بار قول دادم اینجوری نکنم اما نمیشه وقتی هم قهر میکنه تمایل زیاد به خودکشی دارم

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم به نظر می رسد دچار افسردگی شده اید. چه کارهایی می توانید انجام دهید تا حس و حالتان بهتر شود؟
ورزش را در برنامه روزانه زندگیتان قرار دهید همین امروز بروید و در باشگاه نزدیک منزلتان ثبت نام کنید یا حداقل روزی نیم ساعت پیاده روی کنید. با ورزش کردن هورمون های نشاط آور و ضد افسردگی در بدن شما ترشح می شود و حس و حال بهتری برای تمرکز و حل مسائلتان پیدا خواهید کرد همچنین از ورزش بعنوان راهی برای تخلیه خشم و عصبانیت و انرژی های منفی استفاده کنید چون افسردگی باعث می شود تفکرات منفی و حس ناامیدی به شما هجوم آورد.حتما از یک روانپزشک کمک بگیرید شاید نیاز به درمان دارویی داشته باشید با دریافت درمان مناسب قادر خواهید بود راه هایی را برای مواجهه و بهبود احساس خود در قبال زندگی پیدا کنید. افکار افراطی، غیرواقعی، خطرناک و متفی خود را شناسایی کنید و به آنها واکنش نشان ندهید. افسردگی و اضطراب خود را با تغذیه مناسب و رژیم غذایی سالم کاهش دهید. برای تولید بیشتر ویتامین D که تقویت کننده مغز است زمان بیشتری را در طبیعت بگذرانید. تنفس عمیق را یاد بگیرید تا تمرین کنید هنگام اضطراب به بدن آرامش دهید سعی کنید داد زدن را از زندگیتان حذف کنید و بجای آن مهارت های گفتگو را یاد بگیرید در مورد مشکلاتتان با همسرتان گفتگو کنید اما بدون سرزنش، توهین، تحقیر، تهدید و فقط به بیان احساساتتان بپردازید. موفق باشید.