بارداری و لکه بینی

37 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من ۱۸ سالمه و ۱۰ ماه عروسی کردم وبعداز ۵ ماه اقدام باردارشدم وحتی باردارشدنم بدون رفتن به دکتر و مصرف دارو بود.الان حدود هفت هفته باردار هستم ورفتم سنوگرافی گفتم چیزی معلوم نیس وگفت برو آزمایش  بتا بده اگر بالای ۲۰۰ بود بارداری ومن قبل آزمایش  یک لخته خون اندازه عدس دیدم وفرداش رفتم آزمایش  دادم بتا بالای ۲۰۰بود.و رفتم دکتر بهم فقط ویتامین d داد هفته بعد سونو.من هنوز لکه بینی قهوه ای درحدی که  فقط تو دستشویی میبینم.وامروزهم دوتا لخته کوچک اندازه عدس افتاد پایین.میخواستم ببینم ایا من سقط کردم یابخاطر چیز دیگه ای هست؟وزیرشکمم خیلی کوچی  تیر میکشه دلیلش چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما بهتر است استراحت نسبی داشته باشید و ۳ روز دیگر تحت نظر پزشک  مجدد تیتر بتا انجام بدهید تا وضعیت شما بررسی شود موفق باشید.

تجربه شما

درحال حاضر هم لخته و خونریزی دارم