من هرماه نهم پریود  میشدم،ومن و همسرم هجدهم رابطه داشتیم نه به قصد اقدام،چون میگن با پیشاب  ممکنه بخاطراون شک کردم،از26ام دردقاعدگیم شروع شد تا روزهشتم که صبح چند قطره خون روشن اومد،بعدی کوچولو تبدیل شد به قهوه ای روشن ادامه داشت تا غروب نهم یعنی  دوروزم نشد،دهم که کلا قطع بود یازدهم مجددا ده قطره خون روشن اومد بعد کلا قطع شد درضمن اینم بگم من همیشه پریودم هفت روزه و منظم بوده،شده بود تو هوای سرد  دوروز عقب بندازم ولی اینجوری نه،علایم سندرم پیش ازقاعدگی رو ازبیست وششم داشتم،بعداز پریروز دردکمرخفیف و درد دورناف گرفتم،سینه هام دورهالش باد کرده ونوکش کمی بزرگترو یه کوچولوقهوه ای شده،استرس دارم نمیدونم باردارم یا نه

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

با توجه به شرح حال شما احتمال بارداری ضعیف است اما اگر تا ۳ روز دیگر به خون ریزی نیافتادید آن وقت تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید.