با سلام من از روز 5 پریود هر روز 2 تا قرص کلومفین مصرف میکنم.میشه آمپول اچ سی جی رو 11 پریود بزنیم.با اینکه میدونم باید روز 13 زد و اندازه فولیکول باید 19 به بالا باشه.میشه با تزریق آمپول تخمک گذاری روجلو انداخت.عذر خواهی میکنم چون شوهرم روزای تخمک گذاریم نیست میخوام زودتر آمپول بزنم قبلا اینکه بره. خواهش میکنم زود جواب بدید .خیلی مهمه برام بسیار ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
خیر نباید خودسرانه تزریق کنید اگر مشکل دارید ماه آینده درمان را ادامه دهید. اگر زود هنگام دارو بگیرید یا طبق دستور دارو نگیرید درمان نتیجه بخش نخواهد بود. روز خوش