سردمزاجی همسر

سلام شش ساله ازدواج کردم یک بچه یازده ماهه دارم یک سال و نیم میشه هیچ رابطه ای نداشتیم و قبلشم خیلی کم در حد ماهی یکبار یا چند ماه یکبار بود و بیشتر تمایل به خود ارضایی داشتن و بیشتر اوقات مشکل نعوظ و اینم بگم که در این شش سال من یکبار هم ارضا نشدم این مشکل خودمه ولی ایشون هم هیچ تلاشی نکردن. به غیر از این مشکل دیگه ای نداریم و همیشه میگن دکتر میرم ولی نمیرن. تا حالا پیش مشاور نرفتیم ولی تاپیک هرکس و خوندم میگن یا نشان اعتیاد یا رابطه با شخص دیگه که مطمئنم نیست لطفا راهنماییم کنید و اینکه باید پیش چه دکتری بریم هر جفتمون بخاطر مشکلمون. ایشون سردی و من ارضا نشدن. ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
همان طور که خودتان اشاره کرده اید همسر شما از  کمبود میل جنسی و خود شما از آنورگاسمی رنج می برید .
جهت بررسی و درمان لازم است هردو نفر به اتفاق یکدیگر به یک روانپزشک و یا یک زوج درمانگر مراجعه فرمایید .