از پوشک گرفتن کودک 2 ساله

سلام خسته نباشید

دخترم الان ۲ سال و ۲ماهشه و یک ماهه که خیلی راحت کاملا از پوشک گرفتمش،ولی الان حدود یک هفته است که دوباره وقتی پیش من هست اصلا دستشویی شو نمیگه و کاملا شلوارشو خیس میکنه،من خیلی سعی کردم موقع آموزش اصلا عصبانی نشم و وقتی خودشو خیس میکرد عکس العمل بد نداشته باشم و نداشتمم،ولی این یک هفته دیگه اگه جیش میکرد دعواش میکردم، خیلی باهاش صحبت میکنم که اگه بازم جیش کنه من ناراحت میشم و... ولی انگار روش تاثیر نداره،دیگه نمیدونم باید چیکار کنم،میترسم لجباز بشه و...،درضمن نصف شبها هم کمی بیقرار شده و انگار خوابای بد میبینه،لطفا راهنمایی کنین چیکار کنم که بتونم این مشکلو حل کنم.

ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

دوست عزیز از پوشک گرفتن پروسه ای است که نیازمند صبر و حوصله زیادی است و در هر مرحله که کودک مقاومت نشون میده و به رفتارهای قبلش برمیگرده باید صبور باشید و برای مدتی حتی دوباره پوشک کنید و اصلا ناراحتی و خشمتون رو بهش نشون ندید و کاملا آرام و صبور بعد از مدتی دوباره شروع به آموزش کنید

مراحل درست از پوشک گرفتن رو گوگل سرچ کنید و همراه با پیش رفتن طبق اونها آرامش و صبوریتون رو حفظ کنید و در هر مرحله ای متوقف شد برای مدتی کاملا کنار بگذاریدش و بعد مجدد شروع کنید