عصبی بودن پسر ۲۰ ماهه

سلام وقت بخیر.تک فرزند ۲۰ ماهه دارم خودم خیلی خونسرد بچه دوست و عاطفی هستم.من و اطرافیانمون خیلی با محبت باهاش رفتار میکنیم ولی زود عصبی میشه خودشو میزنه سرشو میکوبه زمین. کافیه یک چیزی خلاف میلش باشه زودی عصبی میشه.چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و خانواده

سلام و وقت بخیر خدمت شما.تو این سن پرخاشگری تا حدودی طبیعی هستش به تغذیش توجه کن ادویه و کاکائو و مواد هورمونی نوشابه خیلی کم کن و قطع کن.در رابطه با این مواردم تو مرحله ای هست که میخواد صحبت کنه منظورش نمیتونه برسونه عصبی میشه .و سعی کن بازی بیشتر کنید براش تا تخلیه هیجانی صورت بگیره.