دیدن فیلم های مستهجن در فضای مجازی

سلام و خسته نباشید، همسرم و چهار پسرعمویش که متاهل هستند یک گروه تلگرامی دارن که در آن فیلمهای مستهجن قرار میدهند، البته در آن حرفهای سیاسی فوتبال و موضوعات دیگر هم هست.، از طرفی پسرعموهایش رابطه خوبی با همسرانشان ندارند اما رابطه من و همسرم خوب است، در گذشته از نظر جنسی مشکل داشتیم و روابطمان سرد بود اما الان بهتر شده و راضیم فعلا، وقتی اعتراض میکنم به اینکه چرا اینکار را میکنند او هم میگوید که همه مردان همین هستن و من نباید حساس شوم، واقعیت هم اینست که اوایل برایم مهم بود اما الان که از رابطه خودمان راضیم برایم مهم نیست اما نمیدانم که چقدر این مسئله واقعا مهم است،او به این کار اعتیاد ندارد .نمیدانم  باید این را جزو حریم خصوصی او بدانم که مثلا فیلم های مستهجن را دانلود کرده و برای پسرعموهایش میفرستد باید عکس العمل نشان دهم و این مسئله مهم است؟!.، ممنون از زمانی که برای پاسخگویی میگذارید.

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
پیشنهاد بنده اینست که ارتباط خود و همسرتان را بابت این گونه موضوعات تحت تاثیر قرار ندهید . نسبت به حریم خصوصی همسرتان کنجکاو نبوده و حساسیت به خرج ندهید .