بی خوابی به دلیل فکر و خیال

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 56 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خدمت خانم مرادی پور دوست من ٢٨ سال و همسرش ٣٤ سن دارن و صاحب دو فرزند دختر ٢و ٩ ساله هستن ايشون همسرش مدام در حال خيانت بهشون هست باهاش که صحبت كرده بهش گفته اگه دوست نداری با اين شرايط كنار بيای طلاقت ميدم گفته من تا آخر عمرم اين كارو ميكنم الان سؤالم در اين خصوص هست كه دوستم ميگه از ساعت شش صبح كه بيدار ميشن ديگه تا شب كه بخوان بخوابن اصلا خوابشون نميبره از فكر .بعضی وقتا هم كه يكی دو ساعت ميخوابه يک دفعه نصف شب بيدار ميشه باز خوابش نميبره به ايشون چه پيشنهادی ميكنيد ممنون از سايت خوبتون 😘

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٤ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم. دوستتون وضعیت روحی مناسبی ندارن. خیانت همسر، آسیب روحی شدیدی ایجاد میکنه و اگر تکرار بشه قطعا باید پیگیری جدی بشه. چون این زوج دو فرزند دارن مسوولیت خانم در پیگیری اصلاح رابطه با همسر سنگین تر هست. چه ایشون با این ناراحتی به رابطه ادامه بدن و چه طلاق بگیرن،  بچه ها اسیب خواهند دید. پس ارزشش رو داره بخاطر بچه ها مصمم تر برای حفظ زندگی بجنگن. حتما دوستتون رو بسمت مراجعه به روانشناس حاذق سوق بدید.

تجربه شما

ممنون از پاسختون 😘😘