استرس شدید در تنهایی

سلام خانم حسينی

من آدم مستقلی هستم

اعتماد به نفس خوبی هم دارم و به شدت رضايتمندم از زندگيم

چند سال پيش دچار استرس شدم ولی به شدت مقاومت كردم تا اين حس رو از خودم كه چند سالی بهش مبتلا بودم از خودم دور كنم تقريبا ٩٠ درصد هم موفق شدم به لطف خدای بزرگ.

ولی يكی از اون عوارضی كه از من خارج نشد اينكه نميتونم تنها سفر كنم تواناييشو دارم ولی وقتی برم در جاده و حس كنم دسترسی به كسی ندارم به شدت دچار استرس حاد ميشم و همش ميترسم كه نكنه حتی سكته كنم  از اين شدت استرس ديوانه وار.

هرچی با خودم كلنجار ميرم اين حس رو محو كنم واقعا نميتونم.

چه تمريناتي لازمه كه بتونم اين ذهنيتو از خودم تغيير بدم

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٨ شغل مهندس
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز ✋🏻

ممنون از اينكه مارا انتخاب كرديد

نگرانی و اضطراب كاملا طبيعی است دوست عزيز برای كاهش اضطرابتان :بايد ياد بگيريد تنفس تان را كنترل كنيد.با كنترل تنفس تان مهارت آرام كردن خودتان رادر هنگام شروع حالت اضطراب به دست می آوريد .وقتی بتوانيد تنفس تان را كنترل كنيد بهتر ميتوانيد اضطراب تان را مديريت كنيد .فعاليت های مانند يوگا،مراقبه ،ريلكسشن وقتی به طور منظم انجام دهيد موجب آرامش بدن ميشوند و احساس لذت و تعادل فكری را افزايش ميدهند .پس سعی كنيد در برنامه های روزانه تان وقتی برای آنها اختصاص دهيد .مرتب ورزش كنيد ،ورزش كردن يک روش طبيعی براي از بين بردن اضطراب است پس سعی كنيد روزانه حداقل ٣٠ دقيقه ورزش كنيد .

اما در مورد اضطراب سفر رفتنتان :

سفر ميتواند استرس زا باشد اما اغلب همين كه كاری طبق روال و بدون برنامه ريزی انجام نميشود ،شما را دچار اضطراب ميكند .اضطراب اغلب به اين علت است كه شما كنترلی روی اوضاع نداريد ،پس بهتر است برای روزهای اول سفر ،با جزئيات كامل برنامه ريزی داشته باشيد .با تمركز روی برنامه ريزی ميتوانيد احساس كنترل كنيد و از موارد غير منتظره نترسيد .كافی است طبق برنامه پيش برويد ،مثلا :ساعتی را برای صبح تنظيم كنيد و با صدای آن بلند شويد .در ساعتی از روز قبل سفر قدم بزنيد يا به سينما برويد اين كار بسيار مفيد است و باعث كاهش استرس ميشود .دليل سفر تان را به خودتان يادآوری كنيد .خود را در آن مكان تصور كنيد و چيزي كه دوست داشته ايد را ببينيد ،سفری آرام و رويايی را بدون هيچ اضطرابی حس كنيد .اين تصور مثبت باعث آرامش شما ميشود و از اضطراب شما می كاهد .هيچ گاه خودتان را با ديگران مقايسه نكنيد .ديدن زندگی افراد ممكن است باعث شود فكر كنيد ناتوان هستيد يا اشتباه انجام داده ايد .زيرا از پشت صحنه زندگی ديگران چيزی نميدانيد.اگر ميتوانيد در مورد اضطراب خود در سفر و راههای كنترل و مقابله با آن در صفحات اجتماعی خود بنويسيد و آن را با ديگران به اشتراک بگذاريد ،با اين كار افرادی كه از اين مسئله رنج ميبرند سهيم ميشوند و اين كار به شما هم خيلی كمک ميكند.

شاد و موفق باشيد 🙏🏻🌷