درمان سرفه کودک دو ساله

سلام خسته نباشید

دختری ۲ سال و ۳ ماهه دارم که مهد کودک می‌ره و الان حدود ۴۰ روزه که برای بیماری که از نظر پزشک ها سرماخوردگی تشخیص داده شده و سرفه های شدید و پشت سر هم که معمولا وقتی خوابه و تازه بیدار میشه میکنه و آبریزش بینی شدید داره و  تا الان من ۳ بار دخترم رو دکتر بردم که داروهاش به ترتیب دفعات به شرح ذیل بوده:

قبل از اینکه دکتر ببرمش خودم بهش شربت سرماخوردگی کوریزان دادم که تحمل نمی‌کرد و بالا میآورد بعد

بار اول: هیدروکسی زین و پلارژین کیدزو قرص مونته لوکاست بهش دادن

بار دوم: دکسترومتورفان_پی و سیتریزین دادن

بار سوم: گفتن بعضی داروها رو نخوره بهتره و بهش پلارژین کیدز و سیتریزین و آموکسی سیلین ۴۰۰ دادن برای ۱۰روز

اما با همه اینا فرقی نکرده ناگفته نماند فقط تا وقتی که دارو مصرف می‌کنه علائمش کمرنگ میشه ولی از بین نمیره و به محض قطع دارو میشه مثل روز اول درضمن شربت هیدروکسی زین که مصرف می‌کرد وقتی می‌خوابید بالا میاورد.

ممنون میشم راهنماییم کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود بر شما. پیشنهاد میکنم فرزند عزیزتون رو نزد فوق تخصص آلرژی کودکان ببرید تا بررسی شود، خصوصا اگر سابقه خانوادگی مرتبط دارید ویا مصرف گر دخانیات در منزل دارید.