سلام خانم مشاور

انقدر اعصابم خرابه که تنگی نفس گرفتم

من باردارم ،خواهرشوهرم درسش تموم شده و اومده خونه ما که این شهر کار پيدا کنه و بمونه فاصله ما با خانوادش هشت ساعتی هست اما من واقعا ناراضيم اون اينجا بمونه راحت نیستم،شوهرمم براش مهم نیست بمونه یا نه و چیزی هم نميگه هرچی پیشش گله میکنم منم حق دارم تو زندگی خودم آرامش داشته باشم همش میگه تو میخوای من خواهرمو بندازم بیرون

اما هر چيزی حدی داره و من ناراضيم نه میتونم جایی برم نه کاری کنم خستم به خداخسته تو این شرایط اول خدا بعد هم راهنمایی شما من چه کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام دوست عزیز
لطفا باهمسرتون صحبت کنید وازاحساس ناخوشایندی که تجربه میکنید صحبت کنید لطفا دقت کنید از خودتون وشرایط واحساستون صحبت کنید یعنی محور صحبت خودتون باشید نه خواهر همسرتون یا همسرتون این تکنیک باعث‌ میشه همسرتون گارد دفاعی نگیره وشرایط رو برای پذیرفتن درخواست شما تسهیل میکنه .لطفا موقع صحبت کردن در مورد خواسته تون این موارد رو رعایت کنید :
۱-خواسته خود رو واضح وشفاف بدور از هرگونه ابهام بیان کنید وهنگام بیان خواسته زبان بدنتون نشان دهنده عجز والتماس نباشه (البته پرخاشگری هم نباید بکنید یعنی بالغانه وکامل پیام رسانی کنید
۲-فکر پشت احساستون رو بیان کنید.
۳-مسئولیت فکر واحساس خود رو بپذیرید
۴-خواسته خود رو با جملات مثبت بیان کنید
۵-ودر آخر ازاینکه شرایطی مهیا شد تا حرفتان رو بزنید تشکر کنید

تجربه شما

فکر کن خواهر خودته

ولی چون بارداری درکت میکنم که تمام روحیه ات بهم ریخته

اگه با حضورش تو خونت مخالفت کنی ممکنه شوهرت خیلی ازت ناراحت بشه هرچی نباشه اونم خواهرشه

بنظرم از حضورش کمال استفاده رو کن

یعنی کارها رو تقسیم کن بهش مسئولیت بده جلوی همسرت هم بخواه که نتونه نه بیاره

اگه راضی بود کمک میکرد که واست شرایطت خیییلی خوبه

اگر هم ناراضی بود خودش دمشو میذاره رو کولش و در میره

@مهرآبان

درست میگین

نظرتون عالیه

سلام به نظر من یکم صبر کن چون شوهرتم باید انقد پررو باشه که برگرده بگه نیا خونه ما یا بگه راحت نیستیم هرکسی نمیتونه این حرفو بگه

اینم بگم درسته راحتیت از دستت رفته ولی اگه اذیتت نمیکنه و حرفای نیش دار نمیزنه بگو بخاطره خدا اصلا فکر کن یک بنده خدایی هست که هیچی نداره اوردی نگه میداری با این تفاوت که شوهرت هیچ حسی به غیره خواهری نداره

خداصبرت بده. منم 6 ماه با خواهرشوهرم زندگی کردم.

جنگ اول بهتر از صلح آخر اگه میتونی برای خدا تحمل کن.

اگه واقعا شرایطش برات سخته بازبون خوش به شوهرت بگو از طرف خودش به خانوادش بگه که ما راحت نیستیم و انقد بهش محبت کن تا شوهرت به طرفت بیاد.با بداخلاقی بدتر میشه خواهرشوهرت چند سالشه؟

سلام خانومی من 3 سال با خواهرشوهرم زندگی كردم. واقعا سخته و دركت ميكنم. من اصلا نميتونستم به شوهرم بگم نياد چون تو شهرستان ما از اين كارا زياد ميكنند. اما سال آخر كه واقعا برام عذاب آور شده بود به همسرم گفتم بريم براش واحد جدا رهن كنيم اما در يک ساختمون كه خيلی هم دنبالش گشتيم پيدا نكرديم در نهايت از شانس خوب من خواهر خودش اومد تهران و با هم ديگه خونه گرفتند. به نظرم اين پيشنهاد و بده برای واحد جدا.

@مهتاب572

خواهرشوهرت چند سالش بود؟چقد خانواده هادرک ندارن. من 6 ماه با خواهرشوهر زندگی کردم.حالم بد بود واقعا

خب بزار کار کنه بنده خدا، گناه داره چیکارش داری😄

@تبســـم۲۷

چه دل خوشی داری؟حتما تجربه شو نداری نمیدونی چقدر سخته .خداروشکر که تجربه اش نکردی

به نظر من شوهرتون حق داره که بخواد خواهرشو نگه داره، چون‌ به هر حال خواهرشه. ولی شما هم حق داری دوست داری حریم خصوصی خودتو داشته باشی . روند زندگیت به هم میخوره و واقعا سخته.

یه مقدار صبر کن شاید کار پیدا نکرد برگشت شهرشون