زود انزالی در مردان

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 224 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام و خسته نباشید. ۵ ساله زیر یک سقف با همسرم هستیم.خداروشکر عاشق همدیگریم ولی مشکل بزرگی داریم که منو از زندگی سرد میکنه.آقای دکتر همسرم بسیار زود انزال هستن.حتی گاهی به یک دقیقه نمیکشه.انقد دوستش دارم تحمل میکنم ولی منم دوست دارم ارضا بشم دوست دارم باهاش لذت ببرم. همسرم خیلی استرسیه. شغلش یکم حساسه پلیس اماکن هستن. همیشه پوست لبشو میکنه.از بچگی انگار فکر و خیال داره چون بچگیاش باباش ورشکست شده افتاده زندان از اون موقع انگار سرخورده شده.زود عصبی میشه زودم آروم و پشیمون میشه.کمک کنید آقای دکتر در عذابیم هردومون.ممنون از لطفتون.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام

زودانزالی در مردان شایع است اما راه درمان دارد

به صورت حضوری با یک درمانگر جنسی در ارتباط باشید

موفق باشید

تجربه شما

بسیار سپاسگذارم از پاسخ گوییتون.

ولی شهری که ماهستیم متخصص این حرفه نیست.فقط الان داریم پیش یک مشاور میریم بخاطر کاهش استرس.آیا میتونه مفید باشه؟