درمان د ررفتگی استخوان لگن نوزاد

سلام

ببخشید من بچم در بدو تولد در رفتگی لگن داشت.متوجه شدیم و به پزشک ارتوپد مراجعه کردیم.گفتن ۳ تا پوشک بکنمیش‌.خداروشکر یک ماه بعدش که سونو داد خوب شده بود و استخوان ران سر جاش قرار گرفته بود و بعد از ۳ ماهگیم سونو دادیم خوب بود. پزشک فوق تخصص نوزادان گفتن که خوب شده و نیاز به بستن نداره. میخواستم از شما بپرسم که آیا با وجود اینکه سونوهاش خوب و نرماله بازم نیاز به بستن یا کار دیگه ای داره؟ یا دیگه خوب شده و نیاز به چیزی نداره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود بر شما و احسنت به توجه بموقع تون. سونوگرافی کمک گر است ولی تشخیص بالینیست. به متخصص ارتوپد مجرب کودکان ویا کاردرمانگر مجرب کودک مراجعه کنید. خصوصا کاردرمانگر در تقویت عضلات ناحیه لگن و اطراف مفصل مفید خواهد بود.