بد دهنی همسر

سلام نامزدم مردی۳۱ سالست خیلی مهربانه مسئولیت پذیره و همیشه پشتم بوده اما تو کوچکترین حرفاش حرفای زشت میزنه فحاشی میکنه چه عصبی باشه و چه آروم من دو ساله بخاطر این اخلاقش خیلی تلاش کردم بهتر شه بدتر شد روی منم تاثیر داره میزاره همه چیزش خوبه اما در حرفاش همیشه دوست داره فقط از رابطه... حرف بزنه یا فحش بده و بخنده . جلوی همه اینطور نیست

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل نویسنده وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز ... خوب بددهنی اشخاص مربوط ميشه به نوع تربيت خانواده و نوع محيطی كه ايشون در آن بزرگ شده اند ! اگر رفتار ايشون اذيتتون ميكنه لطفا با ايشون در موردش حرف بزنيد البته كاملا در صلح و دوستی و محترمانه بهشون بگين كه دارين اذيت ميشين و دوست ندارين شخصيت شوهرتون به اين شكل باشه ... واينكه اگر خود شما با ايشون كاملا مودبانه رفتار كنيد و همينطور سر اين موضوع غر نزنيد و صبور باشيد خود ايشون متوجه ميشه كه بايد با شما مودبانه رفتار كنه و متقابلا به شما احترام بگذاره !!

موفق باشید