سلام پسرم تقریبا یک سالشه وقتی تو خونست شیطونی میکنه و شاد و شنگوله و با خواهرش کلی بازی میکنه.

ولی اگه یک غریبه (منظورم یکی از ما چهار نفر از خانواده) بخواد باهاش بازی کنه یا بغلش بگیره خجالت میکشه و سرشو برمیگردونه یا کارهایی که بهش یاد می دم انجام می ده ولی اگه کسی ازش بخواد انجام بده بازم خجالت میکشه تو جمع بچه ها نمیره پیششون همش دلش می خواد پیش من یا پدر باشه اونا رو نگاه می کنه چند متر هم میره سمتشون ولی باز بر می گرده یا وقتی داره کنار من با اسباب بازی بازی می کنه پسر عموش که ازش دو ماه بزرگتر میاد برمی داره به جای اینکه دفاع کنه از خودش سریع میاد پیش من

با بعضی از افراد فامیل خوبه و خودش میره بغلشون ولی زیاد بغلشون نمی مونه و برمیگرده

اینم بگم وقتی خجالت می کشه گریه نمی کنه که بگیم می ترسه مگر بخوان به زور بغل کنن

در ضمن پسرم تو هفته 34 به دنیا امده و ما به خاطر کوچیک بودنش تا دو ماهگیش فقط دو بار رفتیم مهمونی که دو ماهگیش برونشیت ریه گرفت و 10 روز بستری بود که تا چهار ماهگی دکترش می گفت بهتر بغلش کسی نکنه ما هم اجازه ندادیم کسی حتی بوسش کنه و همش پیش خودم نگهش می داشتم ولی از ماه چهارم دیگه محدود نکردیم که کسی بغل نگیره یا بوس نکنه تو ماه 7 تا 8 هم اگه میرفتیم مهمونی فقط جیغ می زد که الان جیغ نمی زنه یا گریه نمی کنه ولی از پیش ما هم جم نمی خوره

چیکار باید کنیم تا خجالتش برطرف بشه و عادی بشه و اینکه آیا پسرم اوتیسم داره

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی کودکان

با سلام خدمت شما والد گرامی
کودک شما دو شوک بزرگ زود به دنیا اومدن و برونشیت ریه رو تجربه کرده و همین مسائل می‌تونن باعث مشکلات رشدی و رفتاری بشن.
بهتون پیشنهاد می‌کنم هرچه زودتر کودکتون توسط یک فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان ویزیت بشه و با اجازه و صلاحدید ایشون جلسات بازی درمانی و احیانا کاردرمانی ذهنیش  رو شروع کنید.
با توجه به مسايلی که میفرمایید احتمال اتیسم کمه ولی مشکلات ارتباطی و رفتاری دیده میشه.
باید توسط متخصصی که خدمتتون عرض کردم ویزیت بشه تا تشخیص دقیق بگیره و بعد با جدیت جلسات توانبخشیش رو پیگیری کنید.