سلام. مدت ۲ سال روماتیسم مفصلی دارم زانوها رو درگیر کرده بود الان بیماریم طبق آزمایش ها خاموشه من خشکی زانو دارم و فیریوتراپی میرم جدیدا متوجه شدم موقع چهار زانو نشستن لگن من رو هوا می مونه و پایین نمياد سمت راست بیشتر. آیا خشکی لگن هست؟ درمان دارد؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

احتمالا با توجه به آسيب هايی كه داشته ايد برخی از عضلات خشک شده اند

به فيزيوتراپيست خود بگوييد كه اين كوتاهی كه بيشتر در بافت ها و عضلات قدام زانويتان است رو اصلاح كنند و تمرينات كششی مربوطه را به شما آموزش دهند

آب درمانی كمک بزرگی ميكند

همچنين ميتوانيد از ماساژهای درمانی نيز استفاده كنيد