تنفر از فرزند ازدواج قبلی همسرم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 167 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام از بچه شوهرم که حاصل ازدواج قبلیشه متنفرم چندشم میشه شبیه مامانشه.حسادت میکنم دو روز دیگه میشه شبیه مامانش همش جلو چشم شوهرمه. چیکارکنم همش عذاب میکشم.

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز ✋🏻

ممنون از اينكه مارا انتخاب كرديد

برای راهنمايی بهتر به سوالات زير پاسخ دهيد :

شما و همسرتان هريک چند سال داريد ؟چگونه باهم آشنا شديد ؟چند سال از زندگی مشترک شما ميگذرد؟كيفيت ارتباطتان چگونه است ؟روابط زناشويی و عاطفی تان چگونه است ؟همسرتان چه مدت است كه جدا شدند ؟آيا از اول همين احساس را نسبت به فرزند همسرتان داشتيد ؟ارتباط همسرتان با فرزند خود چگونه است ؟آيا شما فرزند داريد ؟

ممنون ميشم بيشتر در مورد مشكلات خود توضيح دهيد

علت اين  احساس عذاب و ترس از چيست ؟

بعد از پاسخگويي شما در خدمتتون هستم 🙏🏻🌷

تجربه شما

متاسفم اون یک بچست میخواستی ازدواج نکنی خب وقتی فهمیدی بچه داره