تغییر نام

98 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام

آیا امکان تغییر اسم واسه بچه دو ساله وجود داره.اسم دخترم هانا هست و می‌خوام به اسم غیر مذهبی تغییر بدم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام و عرض ادب

1. بله این امکان وجود دارد که از طریق اداره ثبت احوال محل تنظیم شناسنامه انجام می گیرد شما می توانید با مراجعه به سایت ثبت احوال مدارک نیاز که چند فرم هست را دانلود و کپی بگیرید و پس از تکمیل به اداره ثبت احوال تحویل نمایید. پس از آن موضوع و نام جدید فرزند شما در هیئت حل اختلاف آن اداره مطرح و در صورت موافقت با تغییر اسم شناسنامه جدید صادر می شود.(معمولا قبول می شود)

2. در صورت عدم موافقت شما می توانید دادخواست تغییر نام را در دادگاه خانواده مطرح نمایید و دلایل خود را ضمن دادخواست عنوان و پس از رسیدگی و صدور رای اداره ثبت احوال ملزم به تغییر نام خواهد شد.

موفق باشید

تجربه شما

ممنونم آقای علیجانی🙏