چرا نه پریود میشم نه باردارم؟

باسلام من ۲ ماهه اقدام به بارداری کردم و موفق نبودم این ماه هم عقب انداختم و رفتم آزمایش تیتر بتا دادم تقریبا ۱۲روز از رابطه و ۲ روز از پریودی گذشته بود جواب آزمایش گفت منفیه ۹۵ صدم بود زیر یک. اومدم رفتم دکتر و واسم پروژسترون نوشت و آمپول را زدم و من هنوز پریود نشدم همه چی خوردم حنا. آویشن زیره .هر چی فک کنید و پریود نشدم بی بی چک زدم منفی بود بگم که کیست هم ندارم ولی خوب پریود نشدم چیکار کنم من تقریبا ۹ ماهه بدون حتی یک روز عقب جلو پریود میشدم این ماه با وجود آمپول و این همه داروهای گیاهی قاعده آور هنوز پریود نشدم تورو خدا شما بگید چیکار کنم ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام خانم عزيز، اگر به مدت نه ماه است پريود مرتب داريد، يعنی قبلش اينطور نبوده؟ خبر خوب اينه كه دو ماه زمان كمی برای فرصت دادن به بارداريه و احتمال باردار شدنت خيلی زياده. پس از مصرف پروژشترون تا ده روز صبر كنيد تا به احتمال زياد پريود بشيد. يادتون باشه اضطراب باعث بهم خوردن تعادل هورمونی ميشه.