دیدن فیلم های مستهجن همسر

سلام شوهرم هر وقت تنهاست در گوشی فیلم مستهجن نگاه میکنه بعد که من میفهمم میگه من دانلود نکردم چیکارکنم دارم دیوونه میشم از لحاظ جنسی هم هر موقع که میخواد من پایشم حتی میرم آرایش میکنم لباس خوب میپوشم کمکم کنید لطفا دلیلش چیه که این فیلم هارو میبینه چیکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت مرد شغل کارگر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
لطفا سعی بفرمایید تلفن همراه همسر خود را چک نکنید چون این امر اسباب نگرانی شما خواهد شد .صد  البته پیشنهاد بنده ناظر بر تایید عملکرد همسر شما نبوده و نیست ، اما این که شما تلفن ایشان رو تجسس کرده متوجه این موضوع شوید چه تاثیری در کاهش این رفتار همسرتان خواهد داشت ؟!
تنها ممکن است این اتفاق را به شکلی مخفیانه تر و پنهانی تر رقم بزند و هر زمان که شما اعتراض نمایید به شما دروغ بگوید .