دوراهی طلاق یا ادامه زندگی

دو ساله ازدواج کردیم،نه فکر بزرگی داره نه برنامه ی مشخصی،هرچی بادا باد،نه پس اندازی داره،نه ماشین و خونه ،هرچی پول داده خانوادشم خراب کرده ،هیچی نداریم،جز یک کار به بدبختی دو تایی راه انداختیم،و بازم بدون حساب و کتاب

یک مرد ضعیفه،پشت و پناهم نیست و نمیتونم بهش تکیه کنم،نمیگم دوستش ندارم دارم،ولی ادامه دادن این زندگی حس میکنم تلف کردن عمرمه ،تلاشمو کردم ،ولی خیلی بچست و اینکه نمیخواد انگار،نه به فکر قسطاست و نه زندگی،فقط میگه میگی من چیکار کنم ؟من نمیتونم ؟نمیشه؟لعنت به این و اون

زندگی ما با عشق شروع شد و کمک های بی پایان اطرافیان،ولی دیگه نمیشه،بی دست و پاست،مشکل جنسی هم داریم ،کلا زندگیمون مشکله و منم خیلی خستم از این زندگی،هرچی که داشتم و نداشتم رو ازم گرفته ،و من هیچی ندارم

از همه بدتر این بی عزت نفس بودنشه که زجرم میده،اینکه مهم نیست براش تو چشم مردم خار باشه ولی برای من مهمه خیلی

بفکر اینده نیست حتی بفکر حالمونم نیست،من از خیلی چیزا زدم ک کم نیاره،ولی نمیتونه ،توانشو نداره

رابطه جنسی نداریم یا خیلی کم،البته بعضی وقتا مشکل داره،ولی بیشتر وقتا نمیخواد که رابطه ای باشه،عاطفی خوبه، ولی من همچین زندگی رو نمیخوام

کسیه که منو هیچوقت نتونسته آروم کنه،هیچوقت باهام حرف نزده که بخواد مشکلاتو حل کنه،و اینکه زندگی من ،داره میشه کپی برابر اصل مامانش،چون شوهرم کپی باباشه،مردی که هنوز این اخلاقیاتشو داره

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام و احترام.  دوست عزیز مسائلی که گفتید انقدر جزئی نیست که بتوان  در حد چند خط توصیه ای کرد. کاملا حق دارید که خسته و ناامید باشید . تفاوت های شخصیتی شما و همسرتان, انتظاراتی که برآورده نمی شود, فشار های مالی و مسائلی که حل نمیشود همه و همه بسیار فرسایشی هستند. در چنین شرایطی زوجین باید با شفاف سازی موضوع و در میان گذاشتن خواسته هایشان  با طرف مقابلشان و همفکری و همراهی هم  و سنجیدن شرایط و امکاناتی که باعث تغییرات مثبت هر چند کوچک میشود به زندگیشان فرصتی دهند و برای تغییر تلاش کنند. اگر زوجین در یک جبهه باشند و کنار هم , سخت ترین مسائل هم حل میشود اما اگر رو به روی هم باشند و دائم از هم انتقاد کنند و اعتماد به نفس یکدیگر را پایین آورند و یکدیگر را تخریب کنند کوچک ترین مساله هم میتواند منجر به طلاق شود.اگر برای شما این کار امکان پذیر است که در ابتدا خود برای بهبود رابطه و شفاف سازی انتظاراتتان قدم بردارید اما اگر در شرایط فعلی انرژی و توان این کار را به تنهایی ندارید در اولین فرصت به همراه همسرتان به یک زوج درمانگر مراجعه کنید و بعد از بررسی های چند جانبه تصمیم بگیرید. نیاز هست که صحبت های ایشان هم شنیده شود و اگر امکان پذیر است فرصت هایی به زندگیتان داده شود و اگر نشد تصمیم نهایی را بگیرید. خوب باشید.