علت لاغر شدن من چیست؟

سلام من هجده سال دارم و قدم 163 و وزنم ۴۳ بود که اشتها اصلا نداشتم که غدا بخورم و مدت سه ماه قرص مکس فت خوردم که وزنم شد ۵۰ کیلو ولی از موقع ای که ول کردم اشتهام مثل قبل شده و خیلی نمیتونم غدا بخورم وقتیم قرص مکس فت رو مصرف کردم صورتم فقط چاق شد ولی بدنم نه علتش چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام.

قرصی که اشاره نمودید مجوز سازمان غذا و دارو را ندارد و حاوی ترکیبات غیر مجاز است که چاقی موضعی نامناسب ایجاد نموده است. لطفا آن را قطع نمایید و با متخصص تغذیه خود ملاقات داشته باشید.