رفتار نامناسب یکی از نزدیکان با همسرم

سلام و خسته نباشید خدمت شما

مشکل من اینه که حس میکنم رفتار زن داداشم با شوهرم طبیعی نیست

داداشمو زنش یکم مشکل دارن با هم همدیگرو درک نمیکنن

 با منم خیلی جور نیست زیاد پشت سرم حرف میزنه نمیتونه منو ببینه  ولی من هیچ وقت به روش نیاوردم و رفتار عادی خودمو داشتم میگفتم آخه اون مشکل داره که اینجوریه خدا مشکلشو حل کنه زیاد بهش محبت کردم خلاصه کار نداریم

داستان از اینجا شروع شد که یک روز میخواستیم بریم خونه داداشم نبود سرکار بود قرار شد ما بریم دنبال عروسمون با هم بریم شوهرم گفت تو نیا من میرم دنبال زن داداشت که باهاش صحبت کنم بعد میایم دنبال تو (چند روز قبلشم با داداشم صحبت کرده بود نصیحتش کرده بود) منم راحت قبول کردم

باهاش صحبت کرده بود و گفته از این به بعد هم هر مشکلی بود میتونی به من زنگ بزنی خودت سر خود کاری انجام نده یک مشورت بگیر

اون گذشت و از اون روز به بعد پیام ها و احوال پرسی های به من بیشتر شد خودم هم تعجب کرم گفتم شاید حالا به خودش اومده میخواد آدم خوبی باشه منم مرتب تحویلش گرفتم و ..

زنگ میزد که با هم بریم بیرون و که قبلا هیچ وقت این کارو نمیکرد

 شوخی خنده های زیادش با شوهرم جاهایی هوای شوهرمو داشته از خوراکی و نشستن و ... دلسوزی چند موردشو میگم

یک بار مسافرت دو روزه رفتیم که داداشم نبود و منم سرما خورده بودم شب تو چادر خواب بودم اونم با شوهرم تا 4 صبح تو پارک قدم زدن و حرف زدم نمیدونم راجع به چی

صبحش هم خیلی خوشحال تعریف میکرد که دیشب خیلی خوش گذشت

یا یک بار شوهرم به شوخی مسخرش کرد اون یک نگاهی با ناز و چشمای خمار که گلایه داشت کرد و شوهرم خندیدم حالم بد شد از نگاهش

و در ضمن شوهرم هم چون دلش براش میسوزه تو جمع تعارفش میکنه تحویلش میگیره بگو بخند میکنه

حالا من حس میکنم از اونجایی که زن داداشم احساس خوشبختی نمیکنه و کمبود محبت داره و به زندگی من حسادت میکنه . توجه و دلسوزی و محبتی که شوهرم بهش داشته براش سوءتفاهم شده فکر کرده حالا خبریه

خلاصه اینکه حسابی ذهنمو مشغول کرده و اعصابمو خورد کرده نمیدونم چه جوری به شوهرم بگم که باید رفتارش رو نسبت به زن داداشم تغییر بده

شوهرم آدم خوب و مومن و مهربونیه خیلی همدیگرو دوست داریم نمیتونم قبول کنم که شوهرمم حس و غرضی  داشته باشه

و در ضمن زن داداشم از نظر اخلاق و رفتار و ظاهری هیچ برتری نسبت به من نداره

خواهش میکنم کامل توضیح بدین و کمکم کنین تا به آرامش برسم

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز ✋🏻

ممنون از اينكه مارا انتخاب كرديد

دوست عزيز شايد اين خانم  قصدی داشته  باشه و شايد هم هيچ قصدی نداره  و در خانواده ای بزرگ شده كه روابط راحت تر خيلی براش مسئله نيست و خيلی روابط باز در خانواده خود دارند .ما نميدونيم نوع ارتباطی كه در خانواده آنها بوده به چه صورتی هست اما شما به عنوان همسر بايستی مراقبت كنيد .مراقبت يعنی اينكه من در هر جايی هستم در كنار همسرم ،در آشپزخانه سرتان را گرم نكنيد و كنار همسرتان باشيد و خيلی شيک وشايسته و زيباتر در كنار همسرتان باشيد .و نيازی نيست  زياد در مهمانی مشغول پذيرايی باشيد .هم در منزل و هم مهمانی قرار نيست شما ناراحت باشيد و در لاك خودتون باشيد .شما بايد در ميدان باشيد كه ديگران فضای بين شما و در فاصله ايی كه بين شما احساس ميشه سرک نكشند و جايگاه برای خودشون تعريف نكنند و در زندگی شما جايی رو براي خودشون تعيين نكنند .اين شما هستيد كه بايد شرايط رو تغيير دهيد وب ايد در اين عوض كردن درايت داشته باشيد مثلا يک روابط صميمانه رو ايجاد كنی و بی احترامی نكنی ،در  خانه تمرين كن و در مهمانی ها به همسرت احترام بزار .از طرف ديگر به  اين خانم كه زن برادر شماست نزديک شو ،با او حرف بزن ،ببين مشكلش چيست ؟و طوری رفتار كن كه هيچ مشكلی با همسرت نداری وهيچ خلاء عاطفی نداري پس به عنوان يک دوست سعی كن اين خانم را هدايت كنی و باهاش حرف بزنی .بهش بگو مشكلی داری ؟احساس ميكنم ناراحتی داری ؟روابط تو با برادرم خوبه ؟دوست داری من كمكت كنم؟من مثل خواهرت هستم ،شما نبايد اين احساس را به ايشون بدهيد كه ميتونه رقيب شما باشه .با درايت جلو برويد .بعنوان كسی بهش نگاه كنيد كه احتياج به كمک و همراهی شما داره باهاش رفتار كن .البته در اين روابط و صميمی شدن ها فاصله همراه با احترام داشته باشيد. اجازه ندهيد كه خيلی بيش از حد در حريم خصوصی شما وارد بشه ،كنكاش بيش از حد بكنه ،شما اطلاعات نديد ،بيشتر اطلاعات بگيريد .اين به شما كمک ميكنه كه وضعيت ايشون رو بيشتر بفهميد .در كنارش با همسرتون هم صحبت كنيد ،نه بگونه ايي كه نگران شرايط هستيد بلكه اينكه من نگرانش هستم ،احساس ميكنم با برادرم مشكل داره و من ميخوام كمكش كنم ،و در كنارش مسائلش رو حل كنم .احساس ميكنم نياز به مشورت و كمک داره .نظر همسرت رو بپرس ؟بگو به نظرت چه جوری من ميتونم بهش كمک كنم ؟طوری غير مستقيم از روابط او با همسرت بگو ؟كه بهتره كمی در روابطش حد را رعايت كنه ،به هر حال با يک مهارت خاصی بايستی اين داستان را مديريت كنيد .

شاد و موفق باشيد 🌷🙏🏻