تماس با پلیس به علت مزاحمت

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 88 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. چند شب پیش به علت دود و بوی شدید مواد همسایه با پلیس ۱۱۰ تماس گرفتیم و درخواست کردیم که به صورت ناشناس به ایشان تذکر بدهند.بعد از تذکر همسایه چون به ما شک کرده بود اعلام کرده که میخواهد از ما شکایت کند .آیا امکان داره که پلیس مشخصات تماس گیرنده رو اعلام کنه؟ و اینکه ایشون میتونن شکایت کنن؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام و عرض ادب

نگران نباشید این اطلاعات بصورت محرمانه نزد پلیس باقی می ماند و نمی توانند برای شما مشکل ایجاد نمایند و بر فرض شکایت شکایت ایشان راه بجایی نخواهد برد.

موفق باشید

تجربه شما

ممنون از پاسخگویی شما