پوليپ رحم

47 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام دكتر عزيز

من برای چكاپ سونو دادم و متوجه پوليپ 14/4*6/4 ميلی متر در فوندوس رحم شدن هيچ علائمی هم ندارم، پريود منظم، فقط چند سيكل قبل تا روز ١٤ سيكل لكه بيني داشتم ، ٢٧سالمه ١/٥ ازدواج كردم. الان بايد اين پوليپ D&C  بشه بنظرتون؟؟ يا كاری بهش نداشته باشم!؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل ماما وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما بهتر است تحت نظر پزشک دارو مصرف کنید و همزمان برای بارداری اقدام کنید نیازی به کورتاژ نیست موفق باشید.

تجربه شما

مرسي از پاسخگوييتون

ولي رفتم پيش پزشک گفتن بايد برداشته بشه قبل ازينكه بخوای باردار بشی و باعث سقط بشه و بخوای كورتاژ شديد سقط رو تحمل كنی با يه كورتاژ ملايم الان بر داشته ميشه